• brasa mie...

  • mi na joe matie

  • moi bromtjie nanga fowroe

  • mik presierie

Lieve vrienden van St. Kleurrijk Leven voor Suriname,

  • De meesten van jullie weten dat Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname dit jaar 10 jaar bestaat . De Stichting maakt zich hard voor de steun aan de met HIV/Aids geïnfecteerde kinderen in Suriname. Deze kinderen hebben niet gevraagd om geboren te worden, hebben niet gevraagd om een ziekte, ook niet om een lot, die een noodlottig afloop kan hebben, maar hebben wel recht op een veilige en beschermde omgeving met enige kwaliteit van leven.
  • Het 10 jarig bestaan van St. Kleurrijk Leven voor Suriname mag niet zomaar voorbijgaan en daarom vieren wij dit met een groots evenement en kunstproject met de toepasselijke naam Coloured Connections. 21 kunstenaars uit verschillende disciplines gekoppeld aan 21 bekende Oosterhouters zijn inmiddels enthousiast aan de slag gegaan om 21 schitterende kunstwerken te vervaardigen. Het verloop van dit project en andere wetenswaardigheden kunt u volgen op Facebook Kleurrijk Leven voor Suriname.
  • Op zaterdag 5 september vormt Productiehuis de Pannehoef , Wilhelminalaan 57-59 te Oosterhout, het toneel voor een bruisend spektakel. Er wordt dan een expositie ingericht van deze 21 kunstwerken en daaromheen valt er voor de bezoekers, jong en oud, van alles te beleven, te zien en te doen.  
    Op zondag 6 september tussen 14.00 - 17.00 uur worden de kunstwerken door de bekende Surinaamse actrice en zangeres Gerda Havertong geveild. Ook daarvoor zijn we al een heel eind op weg qua invulling van het programma.
  • Noteer deze dagen in uw agenda, hopelijk mag ik u verwelkomen op dit kleurrijke en verrassende evenement! Uiteraard staat het u vrij om familie,vrienden en kennissen mee te nemen.

 

Warme groet, Brasa, Krista

Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

'Beter een lichtpuntje bieden, dan de duisternis ontkennen!’


Krista Monteiro-Simons
Burggraafstraat 6
4902AP Oosterhout
mobile 06 13275581
www.kleurrijklevenvoorsuriname.nl
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

f t g