• brasa mie...

  • mi na joe matie

  • moi bromtjie nanga fowroe

  • mik presierie

Nieuws 3
De Juniorkamer
De Juniorkamer Hilversum, "Groot Naerdinclant" heeft de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname gekozen als het te ondersteunen project in 2005.
Hiervoor had de kamer een speciale avond georganiseerd: een Wine Dinner op 19 november 2005 in Restaurant Arsenaal te Naarden-Vesting
Naast het feit dat de keuken van Paul Fagel borg stond voor een smaaksensatie door afstemming van de verschillende wijnen op de diverse gerechten, werd het hoogtepunt van de avond gevormd door een veiling.
Na een korte introductie door de voorzitter van de juniorkamer, kreeg de voorzitter van het bestuur van de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname, Krista Monteiro, de gelegenheid om in een gloedvol betoog de doelstellingen en activiteiten mede te delen. Daarna werd onder de bezielende leiding van een veilingmeester niet alleen diverse waardevolle objecten geveild, maar ook een retourticket naar Paramaribo (beschikbaar gesteld door reisorganisatie Does & Cadushi Travel).
Het klapstuk van de veiling was een schilderij van Paul (Monteiro) die hij speciaal voor de stichting heeft vervaardigd, derhalve dezelfde titel als de stichting draagt en tevens het logo van de stichting vormt.
De opbrengst van de veiling was een eclatant succes: Mede door een genereus gebaar van een (helaas afwezig) lid van het comité van aanbeveling om een fantastisch bod uit te brengen op het schilderij, werd totaal een bedrag van € 8500 opgehaald.
Uiteraard houden wij de juniorkamer van Hilversum op de hoogte van onze resultaten: het enthousiasme waarmee de juniorkamer de stichting een goede zet in de richting heeft gegeven, geeft een enorme stimulans, temeer de juniorkamer de mogelijkheid heeft geopperd de stichting te adopteren!!
Bijgaand ter illustratie enige sfeerfoto's met het bestuur van de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname, de veilingmeester in actie, het bestuur van de juniorkamer "Groot Naerdinclant", en met Paul Fagel.

f t g