• brasa mie...

  • mi na joe matie

  • moi bromtjie nanga fowroe

  • mik presierie

lustrum
In 2020 maakt de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname zich op voor de viering van het 15-jarig bestaan! Hiervoor is reeds een denktank bezig om meerdere projecten te organiseren.

Vrienden van de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname, dank voor alles, en nog meer…….
Dank!

Krista en Paul Monteiro

 

 

 

schoolspullenIneens beseffen we dat we best trots en bevoorrecht mogen zijn op onszelf op wat we doen. Trots op wat we samen met sponsoren, donateurs en iedereen die onze stichting omarmt, hebben bereikt. De rugzakken met schoolspullen zijn precies op tijd, -voor het schooljaar begint-, door de kindertehuizen in Suriname ontvangen. Weldoeners hartelijk dank,in het bijzonder st. Homico, fa. Dresz, Peer Stoop en fam. Geerts voor hun genereuze bijdragen. Het resultaat was overweldigend, we hebben zelfs meer kunnen leveren (noodzakelijke dagelijkse benodigdheden). Ook kunnen we in December een aanvulling doen voor de rugzakken voor wat betreft schoolgerei.

 

 

rotary1

Het project ten behoeve van het leveren van kraamverzorgingsproducten, OK materiaal, couveuses etc. aan het ziekenhuis ‘s Lands Hospitaal te Paramaribo, dat de Rotary Oosterhout samen met ons uitvoert, loopt als een trein, dendert voort. We hopen dat in December de container verscheept wordt! Hiervoor hebben wij ook contacten gelegd met de Rotary in Suriname.

IMG 20190709 WA0001

rotary

f t g